skip to Main Content

Vertalen wij ook websites en marketingteksten?

Jazeker. Stelt u zich eens voor dat u als accountant, fiscalist, jurist een meertalige website wenst. Of dat u uw blogberichten over juridische of fiscale thema’s onder de aandacht wilt brengen bij een internationaal publiek. Dit zijn voorbeelden uit onze vertaalpraktijk. Maar ook websites van gespecialiseerde bedrijven of teksten van wetenschappelijk aard werden al door ons vertaald. Deze vertalingen vereisen behalve goed terminologiebeheer vaak ook de inzet van een native speaker, iemand die uw boodschap perfect aan uw buitenlandse lezer kan overbrengen. Een goede vertaling is immers een precieze weergave van de oorspronkelijke tekst waaraan men niet kan merken dat het een vertaling betreft. Wij adviseren u graag.

De juiste tone of voice

Bij 1 to 1 Translations zorgen native speakers voor de exact juiste vertaling van websites, marketingberichten, wetenschappelijke artikelen en andere gespecialiseerde teksten. Dat verzekert u niet alleen van correct taalgebruik maar ook van een goede tone of voice in uw vertalingen. Voor sommige teksten geldt, dat een goede vertaling alleen gemaakt kan worden door een native speaker, ofwel een moedertaalspreker. Ons hechte netwerk van vertalers in diverse talen en landen garandeert een perfecte vertaling. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Aanpak meertalige websites

U wilt uw website vertaald hebben. Bijvoorbeeld omdat u een internationaal publiek wilt bereiken, omdat u grensoverschrijdende activiteiten wilt ontwikkelen, omdat u een vestiging gaat openen in een ander land, omdat u een product hebt ontwikkeld met wereldwijde potentie, omdat u een idee hebt waarvan mondiaal profijt getrokken kan worden… Er zijn meer dan genoeg valide redenen te bedenken voor een meertalige website. Neem contact met ons op en geef uw webadres aan ons door en de gewenste talen waarin de website vertaald moet worden. Wij analyseren uw website, maken een overzicht van de vertaalwerkzaamheden en het aantal te vertalen woorden. U ontvangt binnen een dag een heldere offerte van ons. Geheel vrijblijvend natuurlijk.

Ook behoefte aan een goede vertaling?

Bij 1 to 1 Translations heeft u altijd de beste prijs-kwaliteitsverhouding voor uw vertaalwerkzaamheden

Back To Top