skip to Main Content

Meestervertalers

Bij juridisch vertaalbureau 1 to 1 Translations werken experts op het gebied van juridisch vertaalwerk. Deze meestervertalers verzorgen excellente vertalingen van uw juridische stukken in en uit alle talen. Niet voor niets zijn wij op nationaal alsook op internationaal niveau preferred supplier van verschillende grote en kleine juridische dienstverleners, advocaten en notarissen voor hun juridische vertaalwerk. U kunt bij ons terecht voor juridisch vertaalwerk op alle rechtsgebieden: strafrecht en sanctierecht, privaatrecht, staatsrecht en bestuursrecht.

Perfecte juridische taalbeheersing

Duidelijk geschreven teksten die inhoudelijk correct zijn. De keuze van de juiste juridische bewoordingen, de juiste juridische termen. Vertaling van juridische teksten vereist een solide juridische taalbeheersing. Natuurlijk laat u de vertaling van uw juridische stukken het liefste over aan een bekwaam en gespecialiseerd juridisch vertaalbureau als 1 to 1 Translations. Wij verzorgen betrouwbare en rechtsgeldige vertalingen van alle juridische teksten en dat doen wij in en uit vrijwel alle talen.

Welke documenten vertalen wij zoal

Regelmatig vertalen wij (beëdigd) de volgende documenten:

oprichtingsakten
statuten
testamenten
huwelijksvoorwaarden
verklaringen van erfrecht
Hypotheekakten
Leveringsakten
Fusieakten
Volmachten
Vonnissen
Dagvaardingen
Beschikkingen
Overeenkomsten
Contracten
Juridische correspondentie

Legalisatie als extra service voor onze klanten

Behalve vertaaldiensten verzorgen wij als extra service voor onze klanten ook de legalisatie van hun beëdigde vertalingen. Een beëdigde vertaling is immers een officieel erkende vertaling. Indien deze vertaling buiten Nederland overlegd moet worden bij een officiële instantie moet dit document gelegaliseerd worden. Is de vertaling bestemd voor een land dat is aangesloten bij het Apostilleverdrag, volstaat de verkorte legalisatie in de vorm van de apostille. In andere gevallen is een uitgebreidere legalisatieprocedure vereist. Wij helpen u hiermee graag verder en kunnen de legalisatieprocedure ook voor u geheel verzorgen, dan hebt u ook daar verder omkijken naar. Neem gerust contact met ons op voor advies.

Ook behoefte aan een juridische vertaling?

Bij 1 to 1 Translations heeft u altijd de beste prijs-kwaliteitsverhouding voor uw vertaalwerkzaamheden

Back To Top