skip to Main Content
1-to-1 artwork- financieel vertaalbureau

Uw financiële vertalingen in goede handen

Bij financieel vertaalbureau 1 to 1 Translations zijn uw financiële vertalingen in goede handen. Een vast team van gespecialiseerde vertaalexperts concentreert zich uitsluitend op de vakkundige vertaling van uw teksten. Natuurlijk beschikken onze financiële vertalers over een gedegen financieel-taalkundige achtergrond. Niet voor niets zijn wij als financieel vertaalbureau gewaardeerd partner van vele accountantskantoren, fiscalisten, bancaire instellingen en beursgenoteerde ondernemingen als het gaat om de professionele vertaling van hun financiële teksten.

Uw financiële stukken vakkundig vertaald

Voorwaarde voor goede financiële vertalingen is behalve uitstekende taalvaardigheid ook diepgaande kennis van onder meer belastingwetgeving, financiële markten en accountancy. Bij 1 to 1 Translations werken financiële expert-vertalers met ruime kennis en brede ervaring op het gebied van financieel vertaalwerk.

Welke financiële stukken vertalen wij zoal

De vertaling van uw jaarstukken, kwartaalstukken, offertes, contracten, prospectussen, financiële analyses, financiële adviezen, fiscale stukken en fiscaal-juridische documenten en andere financiële, fiscale en aan verzekeringen gerelateerde stukken kunt u gerust overlaten aan 1 to 1 Translations.

Voorbeeld: prospectusplicht

Effecten mogen alleen aangeboden worden nadat een goedgekeurde prospectus openbaar werd gemaakt waarin informatie over de aangeboden effecten. In Nederland moet de Autoriteit Financiële Markten (AFM) het prospectus goedkeuren. Een prospectus moet voldoen aan taaleisen. In Nederland bijvoorbeeld moet het prospectus in het Nederlands of in het Engels zijn opgesteld. Natuurlijk laat u de vertaling van het prospectus of de samenvatting ervan over aan gespecialiseerde vertaalexperts met een gedegen financieel-taalkundige achtergrond.

Uw gegevens vertrouwelijk behandeld

Wij garanderen de vertrouwelijke behandeling van uw stukken. Wij geven u desgewenst graag inzage in ons beleid inzake data- en informatiebeveiliging. En wilt u voorafgaande aan uw offerteaanvraag een getekende geheimhoudingsverklaring (NDA) ontvangen, dan is dat geen enkel probleem. Een korte mededeling van u is voldoende om dit te regelen.

Ook behoefte aan een financiële vertaling?

Bij 1 to 1 Translations heeft u altijd de beste prijs-kwaliteitsverhouding voor uw vertaalwerkzaamheden

Back To Top