skip to Main Content

Beëdigde vertalingen voor ‘law and finance’

Bij gespecialiseerd vertaalbureau 1 to 1 Translations kunt u terecht voor juridisch vertaalwerk op alle rechtsgebieden: strafrecht en sanctierecht, privaatrecht, staatsrecht en bestuursrecht. 1 to 1 Translations is dé specialist op het gebied van vertaling (al dan niet beëdigd) van juridische en gerechtelijke documenten en van financiële stukken. Onze gespecialiseerde vertalers hebben ruime kennis en brede ervaring op het gebied van juridisch en financieel vertaalwerk.

Wat vertalen wij zoal?

Op juridische gebied kunt u denken aan (beëdigde) vertaling van dagvaardingen, exploten, vonnissen, of van contracten en algemene voorwaarden. Niet ongenoemd mag in dit rijtje de vakkundige vertaling van uw officiële persoonlijke stukken blijven, zoals diploma, cijferlijst, bewijs van goed gedrag of verblijfsvergunning. Bovendien zijn wij ware meestervertalers als het gaat om vertalingen voor het notariaat en van alle documenten door de notaris opgesteld. Deze vertalen wij vakkundig en indien nodig ook snel in en uit elke gewenste taal vertaald. Denk hierbij aan de perfecte vertaling van: oprichtingsakten, statuten, testamenten, huwelijksvoorwaarden, verklaringen van erfrecht, hypotheek-, leverings- en fusieakten.

Voor welke talen kunt u bij ons terecht?

In principe voor alle talen. En, voor alle taalcombinaties. Meestal vertalen wij uit het Nederlands naar een vreemde taal of omgekeerd, bijvoorbeeld uit het Hebreeuws naar het Nederlands (beëdigd), of uit het Spaans, Italiaans, Duits, Frans en meer naar het Nederlands. Desgewenst en indien mogelijk vertalen wij ook uit vreemde taal naar vreemde taal, zoals bijvoorbeeld uit het Frans naar het Engels of uit het Engels naar het Tsjechisch. Als wij het kunnen regelen voor onze klanten, dan doen wij dat. Als wij u niet van dienst kunnen zijn, helpen wij u wel verder met een gedegen advies.

Wat is een beëdigde vertaling?

Een beëdigde vertaling is een rechtsgeldige vertaling van uw document. De vertaling draagt het stempel van de beëdigd vertaler (in Nederland met vermelding van het Wbtv-nummer) en diens handtekening. Bovendien is een verklaring van de vertaler aangehecht en zijn alle stukken (origineel, vertaling en verklaring) onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een beëdigde vertaling kan in alle mogelijke taalcombinaties worden gemaakt en heeft juridische geldigheid. 1 to 1 Translations is bevoegd om officiële documenten beëdigd te mogen vertalen. Onze beëdigde vertalingen worden internationaal door alle instanties en autoriteiten erkend.

Ook behoefte aan een beëdigde vertaling?

Bij 1 to 1 Translations heeft u altijd de beste prijs-kwaliteitsverhouding voor uw vertaalwerkzaamheden

Back To Top